Villa Romarine: Feriehus i Provence lige nord for Nice

Der er mange steder man kan opholde sig i Nice. Ét af disse steder er perlen Villa Romarine med beliggenhed lige nord for Nice, i kommunen Carros. Den franske landsby Carros Village, små 2 km. fra Villa Romarine, bærer på unikke historiske spor, der kan dateres helt tilbage til jernalderen.

Udsigt fra Villa Romarine. Nyd en bog ved poolen med udsigt over bjergene.

Villa Romarine ligger ca. 400 meter over havet med udsigt til Var dalen under sig, Middelhavet i horisonten og det bjergrige landskab som indramning.

På Villa Romarine er det selvforkælelsen, den franske charme og hinanden, der er omdrejningspunktet. Om din selvforkælelse er at ligge ved poolen med et glas lokalt vin, om det er at udforske historiske monumenter, opleve de lokales kulinariske talenter, tage på markeder eller festivaller med dine venner og/eller familie, eller om det er at tage en cykel eller dine løbe-/vandre sko på, så kan Villa Romarine give dig dette.

Der er netop 8 sovepladser på Villa Romarine, som giver dig mulighed for at fylde din ferie op med din familie og/eller dine nærmeste venner, men du kan selvfølgelig, som mange andre, tage en ferie eller en romantisk forlænget weekend for to.

Stor pool villa med have 30 min fra Nice lufthavn.

Villa Romarine er et familieejet feriehus, hvilket man mærker fra det øjeblik man træder ind ad døren. Selvom huset er indrettet i den franske charmerende stil, så er det den danske hygge, der er husets kerneværdi. I køkkenet er der en lille pejs, hvor ved man kan sidde og tale sammen, når der bliver lavet mad. Fra spisestuen har du igennem fire franske dobbeltdøre udsigt ud over poolen, haven og Var dalen. Den store dagligstue er centreret omkring den store pejs, hvor man i ren dansk hygge kan sidde med familien, vennerne eller ens bedre halvdel og nyde et glas lokalt vin i skæret fra pejsen.

På anden sal ligger der tre master bedrooms, to badeværelser, to gæstetoiletter og en lys dagligstue med direkte adgang til en sydvestvendt terrasse.

Foran spisestuen, igennem de franske dobbeltdøre, har du adgang til den syd-/østvendte hovedterrasse med udekøkken og grill, der leder til det næste terrasse niveau, hvor poolen ligger. Fra dette niveau kan du gå ned i det laveste niveau, hvor du med bare tæer kan gå igennem haven og plukke oliven, figner og blommer.

Masser af floder og bjerge i området omkring huset.

Hvis du ikke er typen som nyder at ligge ved poolen eller dase i Villa Romarine hele dagen, så er der masser af ferieaktiviter ved Nice, som sandstranden i Cagnes-sur-mer, vandreturer til Gattiéres, Carros, St. Jeannet eller Le Broc, vinsmagning hos de lokale vingårde, besøge Musseet Musée Matisse i det nordlige Nice, lave sjov og ballade på den store lejeplads i Carros le Neuf (lige ved den lokale bager og købmand), cykle langs bjergsiden til St. Jeannet, tage på Restaurant i Carros Village på La Forge (den bedste restaurant i den lokale by) eller i Nice på La Voglia (Italiensk og livlig restaurant med overkommelige priser), eller tage på markeder i Cagnes-sur-Mer eller i Nice på Cours Saleya i den gamle by.

For info og Leje af Villa Romarine Nord for Nice besøg deres site her

Fantastiske muligheder for cyling i bjerge nord for Nice.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.