Rundtur i Nice med tog eller bus

En bus tur i dobbeltdækker er en god måde at starte din ferie i Nice. Det giver dig overblik over city center og de vigtigste attraktioner i udkanten af byen.

Turist tog i Nice

Turist rundtur med tog i Nice

Der er både en turist rundtur i bus og lille tog i Nice. Jeg må indrømme jeg ej har prøvet, men jeg ser hele tiden både bus og tog i byen med masser af turister.

Turen koste pt. 8€ for voksen og 4€ for børn.

Speciet for børn ser turen ud til at være populær.

Når det lille turist tog når toppen af højen mellem havnen og den gamle by er der en 10 min pause. Så er det mulig at komme helt op på toppen og tage en fantastisk panorama foto af venner og familie med “Promenade des Anglais” i baggrunden.

Turen med turistbus koster en dagsbillet. Du kan herved besøge flere steder i Nice og så hoppe på bussen igen. Meget praktisk system !

Det er en dobbelt dækker bus, så du før et godt overblik samt naturligvis info på flere sprog.

Hvis du vil besøge Museum Chagall & Matisse så er bussen et oplagt valg for nem transport.

Rundtur med bus i Nice

Bus rundtur i Nice

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized af Jacob Nielsen. Bogmærk permalinket.

Om Jacob Nielsen

Opvokset ved mogenstrup. HTX i Næstved og Bygningsingeniør på Haslev Teknikum HD (O) på CBS Arbejdet som Ventilations Ingeniør og Service Chef hos Glenco A/S Slagelse 1997 - 2007 Passionet løber og gennemført flere Marathon. Nyder at cykle, vandre i bjergene, stå på ski og sejle i kajak... En glad Fotograf Selvstændig siden 2009 hvor jeg grundlage AzurGO.fr E-shop knaxshop.com med KNAX knager. Bor i Nice siden 2007 "Everything is possibles" er jeg klar til at udfordre mig selv !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.