Om mig

I 2007 flyttede jeg til Nice i Frankrig. Det er en fantastik by, der byder på masser af oplevelser og muligheder. Den tiltrækker mennesker fra hele verden.

Hvorfor Nice – Ja, jeg mødte en sød fransk pige og bestemte mig for at springe ud i min franske eventur.

Så kunne du sikkert fransk og var meget frankofil – NEJ ! Da jeg mødte Delphine kunne jeg ca. 5 ord på fransk. Men det er nu blevet meget bedre ;D

2009 blev jeg selvstændig med firmaet AzurGO. Hvilket havde været en drøm i mange år i danmark. Men at blive selvstændig, arbejde med noget nyt, samt bo i et nyt land og dårligt kunne sproget må siges at have været en stor udfordring… og er stadig en udfordring !
Men med et motto som : “Everything is posibles” er jeg klar til at udfordre mig selv !

Men AzurGO arbejder jeg med export af dansk design fra LoCa (KNAX knager), møbler fra dk3 og Thors-Design. Her ud over har jeg nu startet e-shop med salg af dansk design. Besøg siden: KNAXShop.com med salg af design knagerækker til Entreen.

Jeg har en passion for sport & foto. Begge dele er der masser af muligheder for i og omkring Nice.

Før boede jeg i Slagelse og arbejde som Ingeniør & Serviceleder et et stort dansk installationsfirma – Glenco A/S.
Jeg er opvokset i det sydsjællanske eller retter Mogenstrup (kendt for Mogenstrup Kro).

Hvad er min motivation for at laver en blog om Nice:

  • Jeg vil gerne dele mine erfaringer & viden om Nice til andre der besøger byen. Nu har jeg boet her en del år om kommet meget omkring i Nice, samt kender mange ander franskmænd, som har levet hele deres liv i Nice.
Jacob med venner i Nice
Til venstre i foto Jacob Nielsen. Sammen med venner på besøg i Nice
  • Jeg er ikke journalist. Ikke engang særlig god til at skrive eller stave dansk. Så derfor vi du sikkert finde mange fejl. Undskyld ;D – Men når det er sagt, syntes jeg ikke det skal holde mig tilbage for at formidle i skrift, foto og video. Og kun på den måde bliver jeg bedre…
  • Dette er min første rigtig blog i WordPress. Så det er også en læreprocess i brugen af WP, samt arbejde med SEO (søgemaskine optimering)

Forfatter: Jacob Nielsen