Nice lufthavn

Her lidt praktisk info omkring Nice lufthavn. Så du lettere finder rundt og nemt kommer ind til selv Nice og dit hotel.

Lufthavnen i Nice har to terminaler T1 & T2. Alle direkte fly til Nice ankommer til T1, hvilken er den ælste af de to terminaler og heldigvis også den nemmest at kommer videre fra ind mod byen.

Ankomst til Nice lufthavn med fly.

T1 er meget lille i forhold til antallet af rejsende der kommer til Nice. Derfor også forholdvis hurtig at lære at kende. Specielt når du kommer ud af flyet er skiltning mod bagage området god og afstanden er ikke som de km du skal gå i Kastrup / CPH lufthanvn. Hvis du har mere en hånd bagage skal du lige vente 10-20 min inden du kommer ud i ankomst hallen.

Fra ankomst hallen til Nice centrum.

Du er nu kommet igen skyde dørene og står i ankomst hallen. Du har generelt følgende muligheder.

 • BUS: Gå til venstre ud til bus holde pladsen. Bus 98 Riquier & 99 Gare Scnf (6€ dagsbillet) er hurtig bus direkte lang promenaden. Alternativt Bus 23 (1,50 € enkel billet), som du finder som en af de sidste i rækken af busser.
 • Taxi: Forsæt lige frem og ud gennem skydedøren. Her holder Taxi og du har nu mulighed for nemt at kommer til dit hotel. Hav navn op hotel og adresse klar, så går det nemmest. Taxi i Nice er forholdsvis dyrt, specielt fordi offentlig transport er meget billigt. Du kommer ofte til at betale 30-50€ for turen til dit hotel i centrum.
 • Bil leje: Du finde en info skrænke for nogle af biludlejning selvskaberne i T1, men du skal normalt hente din leje bil i T2. Derfor skal du tage den gratis lufthavnsbus over til T2. Lufthavnsbussen holder til venstre ved de andre busser og er normalt den første ligge ved udgangen. De kører med ca. 10 min. mellemrum og turen tager også omkring 10-15 min. Alle udlejning selvskaberne AVIS, HERTZ, BUDGET, EUROCAR er placeret i den nye lufthavn parkering over for T2.
 • UBER: Et godt alternativ til Taxi i Nice. UBER virker fint i Frankrig. Det er kun lidt billigere, men hurtigt og bedre service. Vi bruger ofte Uber til og fra lufthavnen. Aftal møde ved “Kiss & fly”. Hent app før du ankommer til Nice!

Fra Nice centrum til tjeckind i lufthavn.

Du har nu haft nogle forhåbentlige sjov og solrige oplevelser efter nogle dage i Nice. Du skal nu hjem med fly. Som tidlige omtalt vel direkte fly til CHP være fra Terminal 1 (T1). Du kan nok husk hvor ankomst hallen i T1 er placeret. Ellers er det lige ved siden af bus holde pladsen.

.ads in wordpress 

Indtjek er i modsatte ende af T1. Du skal altså forbi ankomst og videre ned gennem bygningne. Skal du tjekke ind ved A eller B er det helt nede i modsatte ende. Retning mod Nice.

Når du har fået din billet skal hen midt i T1, hvor du finder køen til sikkerheds tjek. Der er TaxFree på 1. sal.

Har du leje bil skal den aflevers i T2 og du tager lufthavnsbussen til T1. Her skal du beregne noget extra til til aflevering af leje bil og bus til T1.

Håber denne info omkring Nice lufthavn kan hjælpe. Efter et par besøg i lufthavnen har du sikkert et godt overblik…

Se også min artikkel om Oplevelse i Nice

oversigtskort over Nice lufthavn

4 kommentarer til “Nice lufthavn”

 1. Jeg Jacob.
  Tak for info :o)
  Ved du om Goldcar har kontor og pickup i lufthavnen eller er det kun Avis m.f. ?
  Og har du erfaringer med om Goldcar er pålidelige, for det er så hvidt jeg kan se de billigste.
  Mv.
  Lars

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.