Musik festival og koncerter i Nice

Prom fest i NiceSkal du på ferie i Nice og er glad for musik. Så er der masser af muligheder for at få nogle sjove og ofte gratis oplevelser. På Pub’s i den gamle bydel spiller små lokale gruppe, men Nice kan byde på en lang række af festival’s og gade optog med musik.

Her kan jeg liste min 4 årlige top festivals ! Nice har et meget aktiv musik & koncert scene. Mange af de helt store internationale navne lægger vejen forbi Nice, når de er på koncert tune. Selv har jeg oplevet Prince & Madonna, men også U2, Lenny kravitz, Elton John, Cold Play og mange andre har store koncerter afholdt på Station Nikaia lidt uden for Nice, tæt på lufthavnen.

Nice Jazz Festival

En Musik festival for alle genre musik på flere scener. Nu er jeg ikke rigtig til jazz, men der er naturligvis en jazz scene med internationale navne. Det er mere scenen med pop & rock, der har min intresse.

2012 skal jeg opleve: Erykah Badu, Selah Sue, Texas.

Nice Jazz Festival

Festivalen er over 5 dag i starten juli. Billette bør købes i forvejen (f.eks kan købes hos FNAC).

Tidligere har jeg oplevet Aloe Blacc, Lauryn Hill.

Festivalen var tidlige oppe i Cimiez haverne, men er nu flytte til Place Masséna / Jardin Albert 1’er.

www.nicejazzfestival.fr

Nuits des sud i Vence

En rigtig hyggelig festival i Vence (30 min fra Nice), der har mange internationale navne. Foregå på byen store plads og god medium størrelse. Festivalen har både de klassiske navn, men også verdens musik og latinske rytmer.

2012 skal jeg opleve: Ayo, Eath wind & fire.

Vence Musik festival – Nuits du Sud

Festival er om aftenen (ligger jo i navnet) fra mid juli og en måned frem. Der er to koncerter pr. aften. Billetter kan købes ved indgangen, men kom der er rift om billeterne. Parkering kan også være lidt af en udfordring.

http://www.nuitsdusud.com/

Féte de la musique

Siden 1982 har franskmændende haft en national musik dag. Hver år den 21 juni holder alle store og små byen denne fest.

I Nice er det en kampe by fest med masser af oplevelser. Det er små lokal artister og andre som har lyst der optræder med deres musik talent. På alle gader og stræder er der masser op oplevelse. Alt er meget spontant, det er bare at gå rund i byen og opleve.

Pris : Gratis

.ads in wordpress

Prom Party

Er gade fest på promenaden og ikke så meget for de store navne. Men det er sjovt ! På små mobile scener kører musiken rund på promenaden. Festlig og kreativ pyntet op. Meget af det er nærmest larm og et show i sig selv. En blanding af alle musik typer.

Musik i Nice

Musik på prom i Nice Frankrig

Prom Party er om aftenen i august på 4 forskellige datoer. Det er gratis og promenaden er lukket for alm. trafik.

Nice Tourisme

Se mere om Oplevelser i Nice

Forfatter: Jacob Nielsen

Dette indlæg blev udgivet i Oplevelser og tagget af Jacob Nielsen. Bogmærk permalinket.

Om Jacob Nielsen

Opvokset ved mogenstrup. HTX i Næstved og Bygningsingeniør på Haslev Teknikum HD (O) på CBS Arbejdet som Ventilations Ingeniør og Service Chef hos Glenco A/S Slagelse 1997 - 2007 Passionet løber og gennemført flere Marathon. Nyder at cykle, vandre i bjergene, stå på ski og sejle i kajak... En glad Fotograf Selvstændig siden 2009 hvor jeg grundlage AzurGO.fr E-shop knaxshop.com med KNAX knager. Bor i Nice siden 2007 "Everything is possibles" er jeg klar til at udfordre mig selv !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.